fbpx

==>Traži se #MaherDeveloper (iliti Medior / Senior Developer/ka)

Kao jedna od vodećih regionalnih IT kompanija, Planet soft ima skoro 50 zaposlenih u kancelarijama u Banjaluci, Beogradu i Udinama, Italija. Svi zajedno svakodnevno radimo na unapređenju naših usluga i poslovanja klijenata, stalno razvijajući nove ideje i sprovodeći brojne zanimljive projekte. Uspješno poslujemo već 6 godina, što se ogleda kroz veliki broj klijenata, ostvarenih referenci na regionalnim tržištima i saradnju sa vodećim kompanijama u oblastima u kojima posluju. Sve ovo pruža konstantnu priliku našim zaposlenima za učenje, redovno praćenje IT trendova, učestvovanje u različitim fazama poslovne saradnje i samim tim priliku za razvoj karijere. Zbog proširenja obima poslovanja, ponovo tražimo nove članove tima da nam se pridruže.

 

Ko je naš budući/a Maher Developer/ka?

 

On/a je na nivou Mediora ili Seniora, i to je neko ko ima jako puno iskustva, znanja i želi da se prihvati rada na izazovnim projektima na kojima radi naša grupacija. Okruženje u kojem radimo je veoma dinamično ali istovremeno i fleskibilno, radimo sa savremenim i jedinstvenim tehnologijama, sa dosta prilika za za rad na veoma interesantnim projektima svjetskog nivoa, uz rad po agile. Tim i atmosfera su sjajni, na kancelarijama bi nam i Google pozavidio a plata je svjetska. Naši zaposleni imaju prilike i da rade na način koji je nesvakidašnji za IT, kao npr. iz helikoptera (ali stvarno). Oni i veoma često putuju na velike svjetske IT konferencije i imaju priliku da otkriju najzanimljivije gradove svijeta, naravno o našem trošku. Kod nas nikad nije ni dosadno – nećemo ni spominjati brojne zabavne korpo i ostale događaje, teambuildinge, odličan tim, neograničeno osvježenje u kancelariji, besplatnu rekreaciju za zaposlene, da ne nabrajamo dalje.

 

Lokacija: Banjaluka 

Uslovi:

 • Završen fakultet ili 5+godina iskustva iz struke za Seniroa ili 2+ godine iskustva za Mediora (Elektrotehnički fakultet ili drugi fakultet informatičkog smjera)
 • 3+ godina iskustva za Seniora ili 2+ godine iskustva za Mediora u Python-u u razvoju serverskih aplikativnih rješenju
 • Iskustvo u razvoju sa MVC Frameworks
 • Iskustvo u dizajniranju i implementaciji savremene servisne arhitekture i API frameworka (REST/SOAP/AJAX/JSON)
 • Iskustvo sa SQL bazama podataka (PostgreSQL, MySQL)
 • Poznavanje Linux okruženja (CentOS/RedHat)

I bilo bi poželjno da se ima:

 • Iskustvo u radu sa programima kontrole koda (GIT)
 • Poznavanje web tehnologija (HTML, JavaScript, CSS)
 • Poznavanje JavaScript biblioteka za rad sa mapama (OpenLayers, Google Map…)
 • Poznavanje Design Patterns, Coding
 • Patterns i najboljih inženjerksih praksi i najboljih inženjerskih praksi
 • Iskustvo u radu po agile/scrum metodologijama rada

OTVORENE POZICIJE

DEVELOPMENT

Prijavite se.

Banja Luka

+387 51 327 110 office@planetsoft.eu Svetozara Markovića 5, ulaz 11, sprat III

Beograd

+381 11 424 0936 officebg@planetsoft.eu Airport City, Omladinskih brigada 90b

Udine

+393 894 835 300 office@planetsoft.eu Via Francesco Crispi 7